Welcome
Dobro dosli
na Forum studenata <b>departmana Pancevo</b>, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru.

4 izlazak na ispit?! Osnivanje PARLAMENTA

Budite u toku...

Postby modigliani on Tue Nov 04, 2008 11:47 am

Mija wrote:Hm... Statut?! Pa to ti je nepoznanica sa šest X! U roku od par minuta, toliko oprečnih informacija možete dobiti u "našoj" studentskoj služba, da vas kasnije 10 dana boli glava. Čini mi se, a možda se i varam (a to mi se retko kad dešava) da niko nije dovoljno stručan da vam pruži pravovaljanje odgovore na postavljena pitanja.
Ono što mene lično interesuje je, kako je moguće da student koji je primljen na 4 godinu i koji ima status apsolventa (sa obavezom polaganja diferencijalnih ispita), može da obnavlja četvrtu godinu?!!!! Da li to može neko da mi pojasni????

mISLIM DA JEDINO PROSVETNA INSPEKCIJA MOZE TO DA OBJASNI,
Na sajtu privredne akademije u novom sadu okacen statut

Ne razumem u cemu je problem???
Krije li se nesto u tom famoznom statutu?

Trazenje statuta pismenim putem,pa statut treba da je transparentan,a ne da svako od nas pise tamo neke molbe,znaci trazimo ili TRAZI se bolje reci ZAHTEVA da se statut okaci na sajt.(administratorka se kanda nesto slabije javlja)
modigliani

Postby Sanja_M on Wed Nov 05, 2008 3:34 am

Ma, stvar je u tome sto se nece raditi po evropskom nacinu Bolonje,jer ni jedan univerzitet u RS nema uslove za to,vec ce se raditi po profesokskoj "Bolonji"(citaj sistemu). :idea:
Sanja_M

Postby modigliani on Wed Nov 05, 2008 2:48 pm

Razumem,ali statut je statut,tu pise koja prava imamo a koja ne(u sustini).
A cim nismo u mogucnosti da saznamo koja su nam prava ocigledno se manipulise sa tim.
modigliani

Postby modigliani on Thu Nov 13, 2008 7:02 pm

Znaci od statuta nista,niko ga nije niti video niti procitao
modigliani

Postby miss:M on Thu Nov 13, 2008 7:34 pm

Morala sam da se ukljucim u ovaj razgovor jer sam ja zaposlena. iz Backe Palanke sam i stvarno mi je tesko da dolazim na predavanja, sto smatram mojim gubitkom jer je mnogo lakse slusati predavanje pa onda uciti, jer na taj nacin imas predstavu o cemu bi taj ispit i mogao biti i sta profesor trazi. svaki moj dolazak u Pancevo kosta 2500 dinara i ne razumem zbog cega bi ja trebala da placam jos +400 evra jer nisam redovan student, i ovo sto placam mi je mnogo a u mnogo tezem sam polozaju od studenata koji imaju mogucnost da prisustvuju predavanjima.
miss:M

Postby modigliani on Wed Dec 03, 2008 1:42 am

Ja sam zvao NP i dobio odgovor da je potrebno doneti potvrdu da si zaposlen i nema problema,ja sam moju doneo i do sad mi niko nije trazio nikakve pare,a i ne pada mo na pamet da placam jer sam godinu uredno platio.
modigliani

Postby miss:M on Wed Dec 03, 2008 9:27 pm

Ajde mi molim te reci kad si i ti vec taj koji radis, kako ide to sa ispitima tj. kolokvijumima. konkretno interesuje me, posto kao sto sam vec rekla daleko mi je da putujem cesto i izostajem sa posla zbog kolokvijuma, da li ja mogu samo da izlazim na ispite ili moram ici i na te kolokvijume. prosle nedelje sam bila na kolokvijumu pa je profesorica morala da ide pa ga nismo ni imali i sutradan je jos jedan odlozen tako da je ispalo da sam za dzabe dolazila i poludela sam, htela sam da odustanem od fakulteta, a interesuje me onda da li je moguce samo na ispite da dolazim a kolokvijume da preskocim.
hvala

Postby miss:M on Wed Dec 03, 2008 9:29 pm

Ajde mi molim te reci kad si i ti vec taj koji radis, kako ide to sa ispitima tj. kolokvijumima. konkretno interesuje me, posto kao sto sam vec rekla daleko mi je da putujem cesto i izostajem sa posla zbog kolokvijuma, da li ja mogu samo da izlazim na ispite ili moram ici i na te kolokvijume. prosle nedelje sam bila na kolokvijumu pa je profesorica morala da ide pa ga nismo ni imali i sutradan je jos jedan odlozen tako da je ispalo da sam za dzabe dolazila i poludela sam, htela sam da odustanem od fakulteta, a interesuje me onda da li je moguce samo na ispite da dolazim a kolokvijume da preskocim.
hvala

Postby modigliani on Sat Dec 13, 2008 2:10 pm

Pa ovako,idem na ispite,uglavnom me pitaju zasto nisam bio na predavanju,...,sta da ti kazem,mnogo je lakse polagati ispit iz kolokvijuma sa seminarskim radom,nego ceo ispit,ali namolim profesora,pa do sad nisam imao vecih problema.
Naravno problem je cesto odlaganje predavanja,tako da nema sanse da onaj ko radi i pri tom putuje stigne na predavanja ....
modigliani

Postby miki8486pa on Tue Mar 10, 2009 1:44 am

Da li je osnovan studentski paralment?
miki8486pa

Postby Che on Sun Mar 15, 2009 2:29 pm

Slazem se da bi trebalo sto pre osnovati parlament.
Ponasanje ustanove kojoj smo platili za davanje usluga, je kranje neodgovorno, neozbiljno i amatreski sarlatansko...
“It is better to die standing than to live on your knees.”
Che

Postby miki8486pa on Fri Mar 27, 2009 7:17 pm

Moj predlog je da svaki fakultet predloži jednog svog predstavnika, i da odredimo vreme i mesto sastanka, ali pre toga da od Univeriteta dobijemo statut
miki8486pa

Postby Che on Sat Mar 28, 2009 6:43 pm

Sta se ceka?????????????
Predlazite vreme i mesto!!!!! :?
“It is better to die standing than to live on your knees.”
Che

Postby miki8486pa on Wed Apr 08, 2009 10:01 pm

Ja sam za što hitnije osnivanje parlamenta! Kako naterati kolege da prestanu da se plaše i da se izbore za svoja prava!
miki8486pa

Previous

Return to Vesti, dogadjaji, ljudi