studenti koji su zainteresovani za parlament, od ponedeljka mogu da se jave u klubu, kod dane ili kod baka nele, potpisacemo listu i pokrenuti pitanje o parlamentu, jer neko mora da se suprodstavi fakultetu.....
| Welcome | |
|---|---|
| Dobro dosli
na Forum studenata <b>departmana Pancevo</b>, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru. |
|
modigliani wrote:Slazem se.pogotovo je tezak bezobrazluk naplacivati 50 e,po ispitu za overu semestra,nije precizirano sta je sa onima koji su zaposleni.
Ono sto je vrlo bitno,a to je da prilikom upisa NISU postojali ovakvi uslovi,te shodno tome oni mogu da vaze samo za novoupisane studente koji su pre upisa znali za te uslove.
Ispada da je godina za zaposlene 1200 e +400e najmanje za ispite.IZVINITE MOLIM VAS,DA SMO TO TNALI MI ZAPOSLENI NE BISMO UPISIVALI OVAJ UNIVERZITET,posebno moram da nagrdim administratora jer je zakljucao temu o novim cenama.
Hamurabi wrote:Curly_Girl wrote:slažem se, parlament postoji skoro na svim fakultetima... a na našem očigledno mora da se osnuje !
Mi smo pokusali sa parlamentom ali nam niko sa fakulteta nije izasao u susret, cak nismo mogli ni statut Univerziteta dobili...
Hamurabi wrote:Curly_Girl wrote:slažem se, parlament postoji skoro na svim fakultetima... a na našem očigledno mora da se osnuje !
Mi smo pokusali sa parlamentom ali nam niko sa fakulteta nije izasao u susret, cak nismo mogli ni statut Univerziteta dobili...
Return to Vesti, dogadjaji, ljudi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests