Welcome
Dobro dosli
na Forum studenata <b>departmana Pancevo</b>, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru.

POHVALE I ZAMERKE - MENADŽMENTU

Ukazala se potreba za novom temom, posto su studenti zainteresovani za svoja prava i pravo na informisanost...

Postby jeckazvrk on Tue Mar 31, 2009 2:27 am

1. Ja sam se prebacila na Fakultet humanistickih nauka, smer psihologija, 2007. godine i upisala tada II godinu. Posto se moj broj indeksa zavrsava na 07, da li to znaci da ja imam pravo samo 3 puta da polazem ispit u toku jedne godine, a moje kolege (sa iste godine i smera) nemaju to ogranicenje?!
2. Da li ce biti novog ugovora zbog poskupljenja skolarine od 200 eura (u vidu jos jedne rate)?
jeckazvrk

Postby miki8486pa on Wed Apr 08, 2009 9:57 pm

Drage kolege, vidim da većina vas ima mnogo zamerki na rad menadžmenta, pa vas pitam zašto se ne organizujemo i sastavimo uslove koje ćemo predati menadžmentu. Zar vam nije dosta praznih obećanja? Čega se plašite?
miki8486pa

Postby jeckazvrk on Wed Apr 22, 2009 1:19 am

Nije mi jasno zasto ste pokretali ovu "mogucnost" da iskazemo svoje nezadovoljstvo kada nam se na pitanja ne odgovara?!?! Mislite da ce nezadovoljstvo prestati ako postoji deo na forumu gde mozemo traciti jos malo svog vremena na ljude koji, ocigledno, odgovaraju jedino na pitanja na koja imaju unapred pripremljen odgovor ili u situacijama kada pored sebe imaju nekog ko ce im diktirati sta "pametno" da napisu za "glupe i naivne" studente?! O.K! Na nasa pitanja necete da odgovarate ali ima onih koji jedva cekaju svasta da vas pitaju, a njima cete itekako morati sve da odgovorite!
jeckazvrk

Postby smile7 on Wed Apr 22, 2009 3:34 pm

Ja sam na III godini i studije sam započela 2005. Opredelila sam se za studiranje na tri godine tj. za sistem 3+2, i u tu svrhu potpisala dokument o izjašnjavanju. Međutim, u proteklih mesec dana sam dobila informaciju da se taj dokument ne važi i da je pitanje da li je moguće diplomirati posle treće godine. To stvarno nije u redu i trebali smo ranije biti obavešteni o uslovima studiranja kao i o tome da li se može ili ne može diplomirati posle treće godine. U studentskoj pricaju jedno pa drugo.. Zanima me da li mi neko moze sa sigurnošću reći šta se tu dešava? Ovo nije samo moj problem, nego i problem mojih kolega i koleginica,tako da nam je ovo pitanje vrlo bitno.

*I stvarno bi više trebali da se organizujemo kao što predlaže miki8486pa!
smile7

Postby Shejla on Fri May 08, 2009 9:55 pm

Mozda ce na poslednje postavljeno pitanje moci da se nadje odgovor u informatoru za upis u 2009/10

http://www.uninp.edu.yu/images/fotograf ... 009_10.pdf

Sto se tice Informaticara.... niko se nije sluzbeno oglasio (dekan fakulteta ili sl),
vec smo pitali Menadzment i dobili odgovor.
I to je to... :cry:
-------------------------------------------------------
If you can’t win, change the rules.
If you can’t change the rules, then ignore them.
Shejla
Site Admin

Postby smile on Wed May 13, 2009 1:25 pm

smile7 wrote:Ja sam na III godini i studije sam započela 2005. Opredelila sam se za studiranje na tri godine tj. za sistem 3+2, i u tu svrhu potpisala dokument o izjašnjavanju. Međutim, u proteklih mesec dana sam dobila informaciju da se taj dokument ne važi i da je pitanje da li je moguće diplomirati posle treće godine. To stvarno nije u redu i trebali smo ranije biti obavešteni o uslovima studiranja kao i o tome da li se može ili ne može diplomirati posle treće godine. U studentskoj pricaju jedno pa drugo.. Zanima me da li mi neko moze sa sigurnošću reći šta se tu dešava? Ovo nije samo moj problem, nego i problem mojih kolega i koleginica,tako da nam je ovo pitanje vrlo bitno.

*I stvarno bi više trebali da se organizujemo kao što predlaže miki8486pa!

Zdravo imenjače ili umenjakinjo. Danas sam dobila nekoliko novih informacija u vezi diplomskog posle treće. Prvo mi je Danijela iz menadžmenta rekla da je ukinut. Ali ja se informisala na sajtu ministarstva i tamo lepo piše da postoje bachlor akademske i bachlor strukovne studije i da strukovne traju tri godine. Na to mi je rekla da to jeste tako ali da smo svi mi i pored one izjave da želimo diplomski posle treće, na jednom obrascu koji smo popunili, zaokružili akademske umesto strukovnih studija. Takođe mi je rekla da su ti obrasci deponovani kod ministarstva. Na moje pitanje da li to može da se ispravi, jer nismo bili informisani sta treba da zaokruzimo, rekla je da nezna i da zovem Pazar.
Mislim da to tako nemože da prođe jer nije samo jedan student u pitanju nego mnogo nas. Sigurno ima načina da se preinači taj obrazac jer je van pameti da svi upišemo i četvrtu godinu zato sto smo umesto pod 2, zaokruzili pod 1. Ali mislim i da ako svako ponaosob traži svoja prava teško ćemo ih ostvariti. Trebalo bi da se zna koliko nas je i da se ako treba obratimo i Pazaru ali i ministarstvu.
smile

Postby tw@@ty on Wed May 13, 2009 5:48 pm

Ocaj :( toliko ste....ja nemam reci!!!!!!!!!!!!! Nista ne radite kako treba. Nije mi jasan razlog svega ovoga. Ubijate u pojam!!!!!! Ispravite sto pre sve vase greske,i pokusajte da ispravite gresku do koje je doslo kod prof. Sotirovica. Ne bih da placam ponovo ispit zato sto se nekome tako moze.
Nisu losa vremena,nego covek....
tw@@ty

Postby Che on Wed May 13, 2009 11:10 pm

Sta cemo da radimo?????????????????????????

Staaaaaaaa cemo da radimo????????

Ovce su za sisanje, a mi smo ovce. Eto sta ja mislim beeeeeeeeee
“It is better to die standing than to live on your knees.”
Che

Postby Che on Wed May 13, 2009 11:12 pm

beeeeeeee beeeeeeeeebebebe

Samo neka se igraju beeee sa ovcama kao sto smo mi beee
Che

Postby Che on Wed May 13, 2009 11:14 pm

i beeeeee da dodam beee
nije Zeljko to beeeee odlucivao beeeeeeee
a Daca jos manje
sta mislite ...? njima su rekli sve odluke hm...hahahahahha

vEc beeeeeeeee oni iz Pazara beeeeeeeee treba da pozaoposljavaju sve cobane iz okoline
a mi nismo dostojni nikakvog njihovog beeee obavestenja beeeee
SRAM IH BILO !
Che

Postby smile on Wed May 13, 2009 11:37 pm

Che wrote:i beeeeee da dodam beee
nije Zeljko to beeeee odlucivao beeeeeeee
a Daca jos manje
sta mislite ...? njima su rekli sve odluke hm...hahahahahha

vEc beeeeeeeee oni iz Pazara beeeeeeeee treba da pozaoposljavaju sve cobane iz okoline
a mi nismo dostojni nikakvog njihovog beeee obavestenja beeeee
SRAM IH BILO !

U toku dana sam dobila i informaciju da ni ministarstvo prosvete nije u toku da nemoze da se diplomira posle trece.
Rekli su da pokusamo da to resimo sa nasim univerzitetom a ako nam i dalje budu pravili probleme, da se obratimo ministarstvu, pa ce oni da intervenisu.
Mozda i nismo bas TOLIKE ovce. Pozdrav :wink:
smile

Postby tw@@ty on Thu May 14, 2009 8:57 pm

Che wrote:Sta cemo da radimo?????????????????????????

Staaaaaaaa cemo da radimo????????

Ovce su za sisanje, a mi smo ovce. Eto sta ja mislim beeeeeeeeee

Da se pobunimo...SVI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisu losa vremena,nego covek....
tw@@ty

Postby cybecho on Mon Jun 01, 2009 3:21 pm

cybecho

Postby Tweety on Mon Jun 01, 2009 9:09 pm

Mene zanima da li moze da se diplomira sada u julu???
Svaki covek duzan je da koliko god moze doprinese dobru drugih ljudi, a ne biti od koristi nikome, jeste zapravo ne vredeti nista. Covek nije ono sto misli da jeste, niti ono sto hoce da bude, vec jedino ono sto delom dokazuje.
Tweety

Postby Tweety on Mon Jun 01, 2009 9:20 pm

Meni nije nimalo jasno zasto ste svi zapeli sa tim dilomiranjem posle III godine??? Sta imate od toga? Visu skolu. I, sta cete s tim? Da budete nekome potrcko. Ne razumem sta vam fali da idete jos jednu godinu.
Svaki covek duzan je da koliko god moze doprinese dobru drugih ljudi, a ne biti od koristi nikome, jeste zapravo ne vredeti nista. Covek nije ono sto misli da jeste, niti ono sto hoce da bude, vec jedino ono sto delom dokazuje.
Tweety

PreviousNext

Return to DIPLOMIRANJE, BOLONJA I STUDENTSKA PRAVA