Welcome
Dobro dosli
na Forum studenata <b>departmana Pancevo</b>, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru.

:)

Postby sonjaaa on Mon Sep 22, 2008 5:25 pm

Imam polozena cetri ispita sa ekonomskog fakulteta koji je po bolonji,sociologiju,osnove ekonomije ,informatiku i mikroekonomiju,zelim da se upisem na ovaj fakultet e sad posto mogu bilo koji dan da donesem dokumenta i prijemnog sam oslobodjena potrebna su mi tri ispita da upisem drugu u slucaju da mi priznaju ove ispite u prvoj godini,kada sve imam ispitne rokove i da li cu moci da upisem ove godine drugu godinu na ovom univerzitetu ili cu morati u prvu cele godine pa tek sledece u drugu u okrobru 2009,i kako ja placam skolarinu...........treba mi hitan odgovor.
sonjaaa

Postby Shejla on Mon Sep 22, 2008 6:43 pm

Pretpostavljam da bi sa 3 polozena ispita, trebali da ponovo slusate prvu godinu, ali
ne placate tu prvu godinu.
O priznavanju ispita bi trebalo da licno odete do menadzera Departmana , g-dina Zeljka Stanojevica.
Izvadite potvrdu ako vec niste) o polozenim ispitima sa Ekonomskog fakulteta - obavezno.

Moj savet je da se ne dvoumite, vec da predjete odmah jer skolska godina pocinje
06.oktobra, a potrebno je da pohadjate redovno nastavu, polazete kolokvijume i pisete seminarske radove.

Studije su III godine + II ( master). :arrow: http://student10.freeforums.org/fakulte ... 9-t44.html
Studijska godina kosta 1 200 evra :arrow: http://student10.freeforums.org/poskupe ... a-t93.html

Dakle ... uzmite dokumenta i potvrdu da ste poloziti te ispite i to donesite g-dinu Zeljku Stanojevicu, sto pre ( ako resite da se prebacujete.

Pozdrav
-------------------------------------------------------
If you can’t win, change the rules.
If you can’t change the rules, then ignore them.
Shejla
Site Admin

Postby sonjaaa on Mon Sep 22, 2008 10:50 pm

Koliko si sigurna da neplacam godinu,docicu sigurno tamo,imam uverenje i dokumenta sve je kod mene,jel i na departmanu postoji popust za zene 10°% na skolarinu kao u pazaru
sonjaaa

Sigurna

Postby Shejla on Mon Sep 22, 2008 11:04 pm

Pozovi Studentsku sluzbu i zakazi sastanak sa Menadzerom.
Nemoj da odes bez najave, jer je moguce da nije u kancelariji.
Tada ces i dobiti jedinu tacnu informaciju oko placanja.
Do sada je bilo tako...pri prelasku na (istu godinu) ne palaca se skolarina.

Popust " za zene" vazi samo u Novom Pazaru.
Pozz
Shejla
Site Admin

Postby cuperak on Wed Oct 01, 2008 5:02 pm

pozzdrav! ne znam da li je moje pitanje smesno, ali me ipak interesuje da li je moguce prepisati se na taj fax ako si apsolvent na drzavnom? licno, ostala su mi 3 ispita koja su mi big problem na filoloskom (eng.jez)? nemam vise snage da se nosim sa njima, posto radim, a ovaj u Pazaru bi mi bio blizi od Panceva! nije problem za placanje, samo ako je tako nesto izvodljivo... :roll:
cuperak

Odgovor

Postby Shejla on Wed Oct 01, 2008 10:13 pm

Postoji mogucnost, ali bi za uslove prelaska ipak terbalo da pozoves Novi Pazar.
:arrow: http://www.uninp.edu.yu

I pozuri sa tih par ispita :)
Srecno :wink:
Shejla
Site Admin

Re: :)

Postby Socka on Thu Dec 17, 2009 12:36 pm

cao! imam slicno pitanje kao i prethodni cuperak:) apsolvent sam na Pravnom u Novom Sadu, s tim sto imam jos puno ispita.Celu 1. i 2.god sam polozila i po 2 iz 3. i 4.godine,ali ne znam kako se to poklapa sa vasim programom.Prebacila bih se na Vas fakultet u Pancevu ,pa me zanima da li mogu da budem u statusu apsolventa,jer imam odslusane i odvezbane sve godine...?
Socka

Re: :)

Postby Socka on Thu Dec 17, 2009 12:37 pm

I kome da se obratim kada odem do vaseg fakulteta?
Socka

Return to Postavite pitanja o upisu...