Welcome
Dobro dosli
na Forum studenata <b>departmana Pancevo</b>, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru.

pitanje

Zapisite ispitna pitanja, seminaske, predavanja, kolokvijume, diskutujte...

pitanje

Postby miss:M on Thu Oct 02, 2008 3:41 pm

da li postoji neko ovde ko moze da mi kaze kako funkcionise studiranje zaposlenih tj onih koji rade pa ne mogu biti prisutni na predavanjima, upisala sam se u ponedeljak ali ne znam kako to funkcionise pa ako ima neko ko bi mogao da mi na to odgovori
miss:M

Odgovor

Postby Shejla on Thu Oct 02, 2008 4:11 pm

Samo sa M4 obrascem vas oslobadjaju nastave, a to znaci da morate biti prijavljeni.
:arrow: http://student10.freeforums.org/upis-t89.html

Kada pocnu predavanja

:arrow: http://student10.freeforums.org/raspore ... -t116.html

tu je raspored predavanja, otidjite do studentske sluzbe.
Ipak vam predlazem da se raspitate kod kolega kada su kolokvijumi, seminarski i predavanja i da izvrsavate te predispitne obaveze, bez obzira sto ste zaposleni, kako ne bi produzavali vase studije u beskonacnost.
Predispitne obaveze se boduju i racunaju.
Narocito je bitno za studente Informatike i Engleskog jezika.
-------------------------------------------------------
If you can’t win, change the rules.
If you can’t change the rules, then ignore them.
Shejla
Site Admin

Postby miss:M on Thu Oct 02, 2008 10:03 pm

hvala vam sto ste mi ovako brzo odgovorili. ja sam zaista nova u ovome svemu i nemam bas jasnu predstavu o ovom studiranju i zato postoje odredjeni strahovi. jako bih volela da mogu da prisustvujem predavanjima i mislim da bi mi to olaksalo studiranje ali je problem u tome sto ja zivim u blizini Backe Palanke i stoga mi nije bas jednostavno a ni jeftino dolaziti tako cesto u Pancevo i na predavanja. da li ima neke sanse da se ta predavanja mozda snimaju pa da ovakvi slucajevi kao sto sam ja ipak to mogu na neki nacin da odslusaju, to bi mogao biti moj predlog. icicu u subotu po indeks, ali mi ipak znaci kad mogu da cujem nesto od vas. hvala shejla

Poziv

Postby Shejla on Thu Oct 02, 2008 10:48 pm

Pozivam studente engleskog jezika da se ukljuce u forum.
Bilo bi dobro da se aktivirate oko davanja informacija u vezi vasih predavanja i vezbi kako
bi pomogli jedni drugima.
OK ja sam administrator i student, ali stavrno mislim da ima bolje informisanih ljudi (studenata)
na smerovima na kojima ja nisam student.
Zato vas molim, molim, molim da se ukljucite ...
Pozdrav
Shejla
Site Admin

Postby miss:M on Sun Oct 05, 2008 8:46 am

niko od kolega studenata se jos ne javlja da mi kaze nesto o studijama engleskog jezika. ljudi iz studentske sluzbe su prisilno ljubazni. ja stvarno imam problem jer sam daleko od panceva i ne mogu da dolazim cesto iako bih zaista zelela da mogu biti na predavanjima to bi mi bilo najlakse i najbolje da na taj nacin studiram, ali na zalost ne mogu, jer sam i zaposlena i udata itd u sluzbi su mi rekli da moram sama da se snalazim i za knjige i sve ostalo, pa me interesuje da li moze neko reci na koji nacin ste se vi snasli, da li profesori prodaju knjige, skripte ili sta vec ili medju sobom razmenjujete, molim vas da mi se neko obrati, juce sam bila na toj dodeli indeksa i posle sam probala da pitam osoblje u vezi toga i samo sto su mi rekli jeste da se sama snalazim, a meni je to malo bilo bezveze, bas niko da me uputi.

Postby oopsy_daisy on Sun Oct 05, 2008 10:28 am

pa nadji nekog iz svoje grupe ko moze da ti pomogne, uzmi broj telefona i dogovori se da ti neko salje informacije o kolokvijumima...ne mozes da cekas da ti neko pridje sam i nudi ti pomoc...vecina knjiga za nas smer mora da se kopira jer nema gde da se kupi...vasa nabavka tih knjiga zavisi i od vase saradnje sa profesorima tj. vase grupe...ja ne mogu mnogo ovano preko neta da ti pomognem ali mogla bi da dodjes na neko predavanje i da se upoznas sa nekim iz svoje grupe ko moze da te obavestava i to bi bilo najbolje bar po meni jer i kod nas u grupi ima ljudi koji rade, koji su u braku i ne zive u PA, pa se proko nas informisu
oopsy_daisy

Postby sandra on Sun Oct 05, 2008 12:01 pm

nisam izasla na prijemni zbog posla.do petka nisam znala da li se prebacujem za bg.da li je moguce naknadno polagati prijemni ispit?poznati su mi svi uslovi upisa,ali sam cula da je moguce polaganje 8.oktobra.interesuje me vaspitacki smer.molim odgovor sto pre.unapred zahvalna
sandra

odgovor

Postby Shejla on Mon Oct 06, 2008 1:56 pm

Pozdrav
Prijemni ce biti odrzan 15. oktobra 2008. u 12h.

Na forumu imate informator sa mogucim pitanjima na prijemnom
i odgovore.
:arrow: http://student10.freeforums.org/prijemni-ispit-f17.html

Srecno :)
Shejla
Site Admin

Return to Englezi pisu o ...