Welcome
Dobro dosli
na Forum studenata <b>departmana Pancevo</b>, Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru.

TO BE, OR NOT TO BE

Ukazala se potreba za novom temom, posto su studenti zainteresovani za svoja prava i pravo na informisanost...

TO BE, OR NOT TO BE

Postby smile on Thu May 14, 2009 5:40 pm

Kolege, gde ste? Ovde se neko opasno poigrava nama, nasim pravima i izborima! Neznam za vas ali ja nemogu da se pomirim sa tim da nemogu da diplomiram posle trece a da me niko o tome nije obavestio do dana kad sam dala i poslednji ispit i otisla da se informisem o tome koja je procedeura, tj.kada mogu da zakazem odbranu diplomskog, posto sam temu izabrala jos prosle godine. Neki su prosli jos gore jer su svoje diplomske radove i napisali i uplatili pa tek im je onda saopsteno da nemogu da odbrane svoj rad, vec da moraju da zavrse i cetvrtu godinu da bi stekli pravo da diplomiraju. Ljudi su van sebe! Ako nista ne preduzmemo jos ce im i poci za rukom da nas ubede da to tako mora i da treba da prihvatimo sta nam se nudi. Ali ako napravimo listu koju bi svi zainteresovani od nas potpisali, ako to urade i kolege sa drugih odseka i jos ako nadjemo i profesore koji bi se potpisali na te liste kojima bi potvrdili da nam je bilo receno da nam se obezbedjuje diplomiranje posle trece, mislim da bi vrlo verovatno dobili svoja prava ako bi te liste dospele do inspekcije i ministarstva. Na engleza ima bar 30 ako ne i vise.
Molim vas NEMOJTE CUTATI(':!:') Nemamo mnogo vremena, cutanje je znak odobravanja(':!:')
smile

Postby Hrotgar on Mon Jun 01, 2009 3:44 pm

Upisali smo se pod određenim uslovima, i ne vidim na koju foru sada mogu da menjaju neke stvari. Ja lično se ne bih upisivao u životu da sam slutio da mogu da mi u sred studija jave da sam obavezan da završim i četvrtu, osmu ili jedanaestu godinu (jer, koja je suštinska razlika?).
WHEREVER God erects a house of prayer,
The Devil always builds a chapel there:
And 'twill be found upon examination,
The latter has the largest congregation...
Hrotgar

Return to DIPLOMIRANJE, BOLONJA I STUDENTSKA PRAVA